Nederlands | English MD Policedogs | Diamantring 146 | 5629 GT Eindhoven | Nederland
   

Bedrijven

MD Policedogs levert zowel aan particulieren als bedrijven en heeft met beide erg veel ervaring. Zowel in het begeleiden en trainen als in het leveren van tophonden.

MD Policedogs heeft wereldwijd verschillende overheidsinstanties als klant. Wij leveren o.a. aan: leger, douane en politie en andere overheidsinstanties.Daarnaast leveren we geregeld honden voor Nederlandse bewakingsbedrijven, politiekorpsen en luchthavens. Deze honden worden speciaal door ons geselecteerd en getraind. Iedere hond ondergaat vooraf eerst een uitgebreide keuring.
 

Particulieren

Naast de professionele markt groeit ook de vraag bij de particulier. Een professioneel getrainde waakhond beschermd uw familie en uw huis en dat geeft een veilig gevoel.

Inbrekers worden steeds inventiever als het gaat om alarmsystemen, vaak zijn deze dieven ook goed op de hoogte van wanneer u thuis bent of juist niet. Ook in dat geval kunt u met een gerust hart vertrouwen op een echte waakhond van MD Policedogs. Wij lichten u graag in over de mogelijkheden.